torsdag 30 maj 2013

Sytt


Ursäkta mig för mina kassa små Instagrambilder....
Men här är lite beställningar jag knåpat ihop den senaste tiden.
Två jackor och en kjol. Kjolen ville jag nästan behålla själv ;)

Ja sen har jag blivit kär i en tapet igen, såklart.








lördag 18 maj 2013

En prima resa

Åh jisses vilken härlig helg jag har haft hittils!!

I torsdags styrde jag kosan mot Stockholm.
Jag skulle nämligen upp dit för att fotas till en bok. Närmare bestämt Karin Holmbergs nya bok som kommer i höst. Jag och fyra andra har blivit inbjudna till att medverka i boken med olika egna projekt, och nu skulle vi då fotas till bokens tema som är "syjunta". Tyverr kunde inte alla komma, men oj så kul jag hade med dom som var där.
Karin känner jag ju sen tidigare , men med på fotningen var också Theo som virkar på Crochet bloke och Emelie som finns på Vem pysslar. Vilka himla goa mäniskor!!!





Vi fotades på underbara City Konditoriet, med sidentapeter i original från 20-talet, imponerande takhöjd och fantastiska glaslampor. Väl värt ett besök om ni någonsin har vägarna förbi.

Under mina timmar i hufvudstaden hann jag också med att snurra förbi Svensk Slöjd på Nybrogatan och hämta inte mindre än åtta meter av drömtyget med rosor!!! Vad det ska bli får ni se senare.


Ja sen blev ett par drömskor inhandlade på Swedish hasbeens sommar butik vid medborgarplatsen, stockholm visade sig från sin somrigaste sida och hämtmaten intogs i soffan framför en film med svågern och systersonen.
På tåget på vägen hem fick jag äran att sitta bredvid en otroligt trevlig Markus från Sundsvall som råkade ha sin bärbara dator med sig, fullproppad med deckarfilmer och nyaste spiderman filmen. Resan på flera timmar gick på ett litet kick och väl hemma var det 28 grader varmt och griller fixade kvällskäket i trädgården.
Weehoo vilken helg.

Nu är klockan snart 21 och temperaturen har sjunkit till 23 grader.
Tror jag ska smyga ut och sätta mig på berghällen och se på när solen går ner bakom skogen.

So long!!



tisdag 14 maj 2013

Pippi

Mitt lärarjobb slukar just nu nästan all min ateljétid.
Därav de långsamma uppdateringarna av bloggen.

Har iaf hottat upp mig själv med pippi-hår på senaste tiden.
Mamma gillar det inte.
Jag har inte vant mig.
Vad tycker ni?



Blog Widget by LinkWithin