fredag 17 oktober 2014

Höst




Nu är det plötsligt höst och lilltjejen har fått en ny jacka. "- Jag vill ha en sån jacka som du har mamma!" Ja då får man väl fixa en sån åt dottern då. Min fina lökfärgade basker får jag ju knappt se röken av längre för den har dottern lagt beslag på. 


Sen har vi fått en ny familjemedlem igen. Säg hej till Semla!

Couscous hatar såklart nytillskottet men jag hoppas dom vänjer sig vid varandra snart för jag börjar tröttna på att vakna till kattkrig på nätterna.

( hur kan man vara rädd för/hata en sån här liten dammboll?!)


För några veckor sedan åkte jag och finaste Magdalena med våra sex barn till Legoland över en helg.
Det gick över förväntan och barnen hade jätte kul! Första dagen hängde regnet i luften plus att det var en vanlig vardag så det var näst intill folktomt. Det resulterade i att vi kunde åka hur många karuseller som helst hur många gånger vi ville utan att behöva stå i kö någon gång. Trisskänsla!!
Det får vi göra om nån gång.


Ja just ja, jag har ju fyllt år också. Hela 35 år till och med. Men i stället för att ställa till med någon brakfest så ordnade Magdalena en middag för mig där jag bjöd in bara mina allra finaste vänner.
Tre stycken kunde inte komma, men det blev en himla fin och lyckad kväll.
Det blev såklart Magdalena själv. ( här är hennes gamla hemsida), Lisa och Nisse, ( inte så uppdaterad hemsida..), Sara som äger huset jag har min atelje i. ( hennes hus ni vet,..) och Sanne som gör fantastisk keramik.
 Åh vad glad jag är för alla dessa finisar!

Nu hoppas jag att mina följande 35 år blir lika fina som de senaste varit.

Blog Widget by LinkWithin