tisdag 29 september 2009

måndag 28 september 2009

Täcke igen


Ännu ett täcke har sett ljuset. Det här har fått ett varmt mellanfoder så att dess framtida ägare skall ha det varmt och gott i höst mörkret. Kommer att finnas till försäljning på Gosimoj i Karlskrona.



fredag 25 september 2009

Skallror


Lite skallror har det blivit på sistone också. Bit , tugg och sutt vänliga då dom alla som vanligt är sydda av secondhand tyger som blivit tvättade minst femtioelva gånger. Pingla på bara!

onsdag 23 september 2009

Nya vagnmobiler


Nya barnvagnsmobiler är nu påväg till Halländska hemslöjden i Halmstad!
Kom gärna förbi och ta en kik.

tisdag 22 september 2009

Glädje

En sak som är så bra med att vara tygsamlare är att det krävs så lite för att man ska bli glad. Ett besök hos Kupan så är man lycklig i flera dagar efteråt!

Fina fynd

Var hemma hos en ingift släkting häromdagen. Hon har börjat bli riktigt gammal och minns inte så noga vare sig vilken dag det är och vad hon har i sina garderober, så jag fick botanisera själv. Hittade bla dessa fantastiska 60-tals klänningar som genast självmant hoppade ner i mina påsar. Underbara tyger!



tisdag 15 september 2009

Olles väska

Barnens kusin Olle fyller ett år idag. Presenten blir en väska att ha till dagis eller när han ska övernatta hos farmor och farfar. ( Den är i mörkbrun manchester, inte svart)

söndag 13 september 2009

Kökshyllan.

Har haft en stringhylla liggandes i gömmorna ett tag men jag har inte vetat var jag skulle ha den. Nu i helgen hade vi kalas och rotade då fram den ärvda kaffeservisen Tomas. Den brukar stå i en banankartong under trappen och jag tror inte vi använt den mer än kanske två gånger förut. Kom på att den är rätt snygg, faktiskt, så det blev att sätta upp hyllan i köket och slänga upp servisen där. Fint tycker jag det blev.


Marknad

Höstmarknaden i Ronneby. Underbart solkensväder och mycket folk. Sålde bra och fin god äppelkaka .

fredag 11 september 2009

Flower power 2



Ja,..kuddar var det ja. Svårt att sluta när man en gång börjat.

torsdag 10 september 2009

Flower power


Nu är det kuddar jag inte kan sluta göra,..



tisdag 8 september 2009

En grön en,..

Fick snabb inspiration och sydde en grön variant av den röda bröllopskudden. Fin fin tycker jag. Kommer att finnas tillsalu i helgen på Ronneby Slöjdhus Höstmarknad.

måndag 7 september 2009

Hängare

Fixade ny hängare till hallen i helgen. Gillar ju den fina stora hängaren som finns på designtorget, den vita med "bollar" i olika färger. Men den ligger ju inte riktigt i min prisklass,....Köpte den här lilla hängaren på nätet i stället. Den heter Saturnus har jag för mig, kostar ca 140 kr och pinnarna är metallic färgade, men det fixade jag med lite vit sprayfärg. Så nu har barnen en ny fräsh hängare i hallen.

fredag 4 september 2009

Finbesök

Fick fint besök av dockan Cranky häromdagen. Hon behövde en ny klänning så det fixade jag på momangen. Dockan är med i en pjäs som sätts upp av Compagni Auf der Strasse http://www.aufderstrasse.com/.

Flera mössor




onsdag 2 september 2009

Kunde inte hålla mig



Kunde inte låta bli,..jag fick lov att göra ett gul/rött täcke oxå.

tisdag 1 september 2009

Snart tillbaka

Det har varit lite tyst här på bloggen i några dagar och det beror på två saker: Dels har jag inte haft tillgång till internet då våran telefonkabel hängt i jämnhöjd med brudspirean, och dels har jag varit på festival med barnen. Säljerydsfestivalen. Ett helt underbart ställe där det förutom musik, rutschbana och veggo mat fanns en hel lada fyllt med,..ja allt man kan fylla en lada med. Och allt var till salu. Jag fyndade bla flera rullar olika tapeter, tyger, skor, en pall och en massa mer. Men nu har vi internet igen så snart kommer det en bättre uppdatering.
Blog Widget by LinkWithin