söndag 30 oktober 2011

Just nu.

Lite grejer för Slöjdhuset i Ronneby har det blivit. Grejerna ska senare ingå i ett, än så länge ,lite hemligt länsprojekt. Spännande och ärofyllt är det i alla fall. Sen har jag råkat köpa en fantastisk fotölj. Den ska jag ha i min nya ateljé. Det finns en soffa till också, en jätte fin som jag jätte gärna vill ha. I samma fantastiska blodröda sammet. Fast vi har ju inte plats för någon soffa.......Igår fanns soffan fortfarande till salu. 350 pix ska dom ha....hoppas någon vänlig själ förbarmar sig över den för den är underbart fin.


Ute på gården vaktar katten August Batman Junior lilla C när hon sover middag.

Och förra veckan dog en fågel i min hand. Jag höll den medans dens andetag kom långsammare och långsammare tills den slutade andas helt och den lilla själen flög sin kos till fågelhimlen. Barnen begravde den i en mullvadshög på gräsmattan.

6 kommentarer:

 1. Så söta grodor! Spännande med ett hemligt projekt också...

  (och klok katt ni har som lägger sig på sufletten, vår katt brukar testa att lägga sig på bäbisen - inte lika smart och säkert)

  SvaraRadera
 2. Så himla söta och roliga figurer!

  SvaraRadera
 3. Så supersöta små alster!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Rymmer du inte soffan i ateljén då? :)
  Fina saker du sytt! Precis sådana nyckelband i rött och i svart har jag sett finns att köpa här på museet och hemslöjden. De är snygga, men tyvärr har jag testat nyckelband och kommit fram till att det inte är min grej. :)

  SvaraRadera
 5. Alltså, du bara överträffar dig själv hela tiden! Superduperfantast! Tänk om jag haft dig som syslöjdslärare på högstadiet! Då hade det blivit lite mer än en och en halv lovikavante gjort!:) Kram fina vän! /Julia

  SvaraRadera
 6. Jag skulle mer än gärnas köpa den fina soffan till ateljén, men den får inte plats...om jag nu inte ska använda den som någon slags tygförvarings möbel vilket känns lite synd.

  Och ja,..våran kat brukar också lägga sig PÅ lilla c, men den här gången verkar han ha kommit på bättre planer.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin