söndag 28 oktober 2012

Sannes funkis.

Jajjamensan! Nu blir det ännu ett hemma-hos-fina-hus-inlägg!
Idag har jag varit hemma hos Sanne med familj. Sanne är tjejen som var med i våran butik i somras och sålde världens finaste keramik. Huset hon och familjen bor i är ett tidigt funkishus från 30-talet och det har knapt renoverats sedan 50-talet. Här finns orginalkök, orginaltapeter och gamla träpaneler. Här blandas alla tidepoker friskt och det enda man inte verkar kunna hitta här är helt nya möbler från tex IKEA. Sanne berättade att mäklaren på visningen gått runt och pekat och viftat och talat högt och vidt om att "den här väggen kan man ju skippa" och "här kan man ju bara blåsa ur" osv medans Sanne mest gick runt och tänkte " NEJ NEJ NEJ!!och älskade allt det gamla och slitna. Högst upp ,på tredje våningen ,ligger vinden som gjorts om till rum till äldsta dottern. Ljust, vitt och bohémiskt alldeles under nocken. Och ute på gården ligger ett ombyggt garage som Sanne har som ateljé. Så himla mysigt.

Förresten så lyssnar jag på den här låten på repeat idag. Shit. Första gången jag hörde hennes version så bara sprutade tårarna rakt ut. Den tog bara tag.Visited a friends house today. I love the way all different styles are mixed.

6 kommentarer:

 1. Men gud vilket fint hur och fin inredning!
  Jag håller med, Miss Li var fantastisk igår. Fattar fortfarande inte hur han kunde välja Darin som favorit, men det var säkert bara för att hans son gillade Darin. :)

  SvaraRadera
 2. Klart han tog Darin för sonens skull. Däremot tror jag inte det hade gått att framföra miss lis låt en gång till. Den var så fantastisk första gången så jag tror inte Pugh ville förstöra känslan. Hade iaf inte jag velat göra./ Lina.OJ

  SvaraRadera
 3. Underbart hus! Vilken känsla.

  SvaraRadera
 4. Jaa, det är supermysigt! Finns ju massa fler rum som jag inte lagt upp här. Bl.a. Ett med solnedgångstapet blandat med rokokomöbler och en av toaletterna är från tidigt 70-tal med ljust gult kakel. Och köket.....det är nästan så jag vill måla om mitt rosa igen :) / Lina.OJ

  SvaraRadera
 5. Ja det var ett fantastiskt hus. Igen! Älskar dess inlägg. Och har du bilder på de rum du beskrev men inte lagt upp så snäääälla lägg upp vetja!!!! Lät ju oemotståndligt spännnade. Och ja Miss Li drabbade mig också. Herregud vilken charmig artist hon är. Jag satte mig vid programmet allra mest för henne och ja jag älskar Pugh också så blandningen kunde inte bli annat än bra!!!

  SvaraRadera
 6. Ser fantastiskt fint och spännande ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin