tisdag 25 januari 2011

Barnens stora täcken

Här kommer barnens stora täcken. Alla blev sydda när barnen låg i magen och jag inte visste vad det skulle bli, tjej eller kille. Jag sydde som jag kände för och på så vis kunde jag gissa mig till vad som fanns där inne. Med första barnet Lo blev allt blått, hela tiden. Jag som inte ens gillar blå! Allt som var till bebisen blev blått, jackan, vantarna och även hans täcke.


Nästa gång blev allt gult. Kläderna, mössan.
När jag sydde täcket ville jag så gärna göra kanten rosa, men gjorde den röd ifall att det faktiskt var en kille. Fast det var det ju inte!


Och den trejde gången vet ni ju hur det gick. Det mesta blev rosa och mörkrött. Till och med mitt kök blev rosa i ett plöttsligt infall. Men jag försökte iaf göra täcket liiite unisex. Fast jag vet inte om jag lyckades så värst bra med det. Tycker det blev tjejigt i allafall.


5 kommentarer:

 1. så jättefina täcken, alla tre!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin lösning med ränderna på översta täcket! Jag är helt såld!

  SvaraRadera
 3. åh vad kul! man tar två likadana randiga tyger och lägger på varann och syr diagonalt över så blir det så. typ. super enkelt!/lina.oj

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga täcken, riktiga skatter, både de små och de stora! :-)

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska täcken ni äger i familjen!
  Jag blev väldigt imponerad igår redan, och så fanns det ännu fler täcken i er ägo! Helt underbart, och roligt att du visar upp dem för oss alla!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin