fredag 5 oktober 2012

Lite allt möjligt




Tänkte att jag kunde lägga in ett sånt där potpurri inlägg igen.
Först ut har vi en kundbeställning som blev färdig för flera veckor sedan, ett par broderade vadmalsvantar med pälskant. Ja sen har jag lekt med påslakan igen. Denna gång utgick jag ifrån mina egna mått istället för att utgå från Torils klänning. Gjorde egentligen allt annorlunda,..smalare kjol, midjan högre upp , annan knäppning osv,....

Den här fina 40-tals klänningen har jag fått låna av min vän som bor i det pyttelilla huset med den fina verandan.Tänkte jag skulle göra en uppmätning på den men det har inte blivit av. 



Ja sen har vi det här lilla projektet. Jag gör en ruta då och då när jag känner för det. Nu är det inte många rutor som fattas. Ska bli kul att ha på sängen när det blir färdigt.

Some of the things i have made lately. Wollen gloves, a dress made of old bedlinnens and a patchwork i am working on. The blue 40´s dress comes from a friend who lives in this sweet little house. I am supposed to make a copy of it but i never seem to find the time.

3 kommentarer:

  1. Så fina saker du gjort..
    Gillar jättemycket överkastet.. kom på att jag inte visat min..

    SvaraRadera
  2. Du och dina påslakan alltså... Du kan ju gå vilket skruttit tyg som helst att bli High fashion :-) kram kram från millA

    SvaraRadera
  3. Vantarna är fantastiskt fina, likaså lapptäcket. Roligt att se hur det växer fram och blir större och större...

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin