måndag 13 januari 2014

Året som gick del 2Samma dag som jag fick sommarsemester så kom sommarens värmebölja.
Jag åkte på Säljerydsfestivalen, hängde med kompisar , fixade första solbrännan och softade i skuffen på bilen.


Väl hemma igen spenderades många dagar på stranden, ibland smög jag även in lite barhäng på kvällen.
Skillsmässan gick igenom .


 Efter fyra veckors värmebölja var gräset gult och jag fick kratta löv på gården .


Familjen drog på en tur till Öland som vanligt.


Fina Kim var hos mig och byggde i omgångar. Den här fina verandan av gamla fabriksfönster är jag så himla glad för.


Jag åkte med hela personalstyrkan på lärarkickoff på Gotland, skolan började och när hösten kom hade vi växtfärgning i Djupasjön.Finaste kisse August blev påkörd och dog och jag åkte på årets sista festival. Sista dagen på festivalen hände något som jag reagerade starkt på och jag sa ifrån och visade vad jag tyckte. Det hela blev en riktig cirkus som visade upp riktig högstadiementalitet, och det uttalades av några få att jag inte mer var välkommen tillbaka till dessa festligheter. "Är det såhär ni tänker och lever så vill jag heller inte vara en del av era sk festligheter" sa jag och drog hem.

Karins bok, där jag var med, kom ut i handeln. Stolt som en tupp var jag såklart!


Jag och lilla familjen åkte iväg en helg ,fixade egen äppelmust och kom med i tidningen.På höstlovet tog vi en tur till Falun, bodde hos pappa och hälsade på tjocka släkten. Samma dag som vi kom hem så hämtade vi de nya katterna. Couscous och Piccachu. Jag hade öppen ateljé för slöjdhuset i Ronneby och pratade om mitt skapande en hel kväll. Det kom så mycket folk att jag blev alldeles förvånad och Marjatta tog detta fina kort där jag visar upp ett livstycke i retrotyg.
Julen firades hos min mamma i Luxemburg.
Min fina lilla storstad. Alldeles lagom ojuligt. Vi spenderade tiden med att besöka roliga lekparker och äventyrsbad samt att vi hälsade på amerikanska vänner i Tyskland.Som år betraktat så tycker jag att det har varit ett bra år.
Jag har vuxit som människa, hittat tillbaka till mig själv och tagit itu med saker jag gått och dragit på. Rensat och kommit upp till ytan. Jag har fått ett riktigt jobb för första gången i mitt liv och jag trivs så himla bra! (Har innan bara haft sånna jobb där man vaknar varje morgon och undrar om man har ont nån stans så man kan sjukanmäla sig...) Dessutom fick jag det förlängt ända tills vårterminen tar slut. ( sen vet det  17..) Jag har fått stå helt själv med barn, hus, bil, jobb, atelje osv och det har gått så himla bra. Ett riktigt växa år har det varit.

Nu när jag landat och mycket har fallit på plats så hoppas jag att ännu fler pusselbitar ska lägga sig tillrätta och att jag går mot ljusa tider. Såklart.

God fortsättning!

5 kommentarer:

 1. Fint berättat; du har verkligen den finaste bloggen. Hoppas att 2014 blir ett lika bra, eller till och med ännu bättre år!
  Hälsningar,
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Ska du ha någon modeshow med dina kläder?

  SvaraRadera
 3. Tack så jätte mkt Anonym nr1 :-). Anonym nr2: nej inte vad jag vet. Har för tillfälligt inte tid med den slags producerande. /lina.oj

  SvaraRadera
 4. Härligt Lina! Fina tankar till dig inför 2014!!! /Julia

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin