tisdag 8 april 2014

Offline

Hej och hå.
Sen en tid tillbaka har jag varit totalt utan nät i huset så jag har inte kunnat blogga på länge, men nu har det äntligen kommit tillbaka.
När jag tänker tillbaka på månaden som gått så var det nog ganska bra att jag inte kunde blogga ändå. Det hade bara blivit känslomässigt svammel. Mars visade sig från sin vackraste och fulaste sida och jag är glad att den är över. Nu har jag haft tid att landa lite från mig berg och dalbana och blickar framåt mot denna månad i stället.

Våren har ju kommit igång med rekordfart! I backarna blommar vita hav av visippor och parkeringen är full av påskliljor som vanligt. En trist sak som hänt är att Pickachu, katten, blev påkörd och dog i trosdags. Himla sorgligt, nu har vi bara Coucous kvar.
I fredags hade jag en fotograf och en inredningsstylist här igen. Denna gång fotades det i jultema. Himla underligt att duka fram pepparkakor, julhyacinter och röda äpplen samt kånka på gran i slutet av mars. Men bilderna blev jätte fina. Ni får hålla utkik i jul sen.

Även scillahavet har kommit igång.I slutet av mars fyllde min mellantjej år, så jag sydde henne en klänning. En likis md min grön/blåa.Sen har jag kommit på att jag ju inte visat er Kimzallabims fina skånegård.
Han är så himla duktig!! Önskar att jag hade samma skills själv så att även jag kunde byta takbjälkar och resa ett helt tak själv, lerklina väggar, platsbygga kök och dona. Impad är jag. Visst är det fint!
Och idag kom det första åskvädret in över jobbet. Blixt, dunder och hällregn. Så himla mysigt. Nu vill jag bara att det ska bli sommar på riktigt.

4 kommentarer:

 1. Ja en sån vän skulle man ha :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har saknat dig - glad att du är tbax i etern igen :)

  SvaraRadera
 3. Och jag har saknat er Pia!! / lina.oj

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Verkligen tråkigt att höra om katten. Det är min fasa att behöva uppleva det!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin