lördag 6 juni 2015

Retrotyg tillsalu! (Rosa/röd)


Hej i röran!
Nu börjar det bli bråttom med röjning av ateljen och jag har inte mer tålamod att sitta och sälja av mina tyger i olika fb grupper. Så därför säljer jag nu av dom i hela banankartonger i stället. Eller,.... om jag säger såhär: om ingen vill ha lådorna så åker jag och ställer mig på brunnsparkens loppis i stället i sommar, men ni får första tjing eftersom ni är bäst och genom att jag lägger ut dom här först.

Och ja,..jag är väl medveten om att jag skulle få mycket mer pengar för tygerna om jag sålde dom ett och ett, men jag har inte tiden. Ni får se detta som ett fantastiskt kap. Vill ni ha någon av lådorna så kostar en banankartong med tyg 1000:-st. Plus frakt om det nu ska få åka bussgods. Fast enklast är ju om ni bara kommer och hämtar såklart. Alla pengar går oavkortat till min ombyggnad av " gammal snickarbod till ny ateljé" här på tomten. Kim kommer i juli och hjälper mig att bygga. ( han som byggde min veranda)

Först ut är den Röda/rosa lådan!


Här är några lager fotade .( finns mer under som inte kom med)

Är ni intresserade så maila mig på linaojsnabelagmail.com ( och ni fattar att "snabela"står för symbolen. Bara det att om man skriver ut den så får man en jäkla massa spam..)
Ni kan ju gå ihop ett gäng och dela på en låda vetja. 1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin