måndag 23 april 2018

Ännu mera viscosesammet!

Som ni vet sedan tidigare så är jag totalt förälskad i Stoff o Stils viscosesammet. (är fortfarande inte sponsrad,..i wish!) Har hittills sytt tre plagg i detta underbara material och verkar inte kunna sluta..Vad man än syr ser det ut som a million dollar.
För en tid sedan hittade jag dessa byxor på Pinterest och kände liksom att det var deras tur att få bli uppsydda. ( Nu tycker jag man kan se att just dessa byxor är sydda i silkessammet men ändå..)
Bara att sätta igång då. Tyget hade jag redan hemma såklart :-)

Det blev ett par röda byxor. Jag som i princip ALDRIG syr byxor.
Vände med flit luggen åt fel håll så det skulle hända lite mer med alla skiftningar.Sonen fotograferar,...numera har han vuxit om mig så jag blir inte längre fotad underifrån utan från en lite osmickrande nedåtvinkel...Bara att vänja sig eller muta någon annan av barnen att fota.

Pose:a nu då mamma! (sagt med sprucken målbrottsröst,...)


Pose:a är inte min starka sida direkt !

Mycket bättre på att ligga ner och slappa.
Är fortfarande kär i min tapet.


3 kommentarer:

 1. Snygga byxor - å fantastisk tapet! Kul å se tack! Elin i Skellefteå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv , för att du fortfarande kikar in här 😁

   Radera
 2. Hej, hamnade här då jag sökte på viscosesammet (även jag är förälskad i tyget��) Men så föll mina ögon på den fantastiskt vackra tapeten på sista bilden i inlägget (grön med guldblomstermotiv) Så ju är det jag som letat på nätet utan att finna...och undrar nu om du har lust att dela med dig vart du hittat den/vad den heter? Tack på förhand!��mvh Annie

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin