onsdag 15 december 2010

Lite smått

Fick en panik beställning häromdagen. Det blå täcket som fanns i min lilla webbshop var ju sålt men det var ett sånt som önskades. Så nu har jag sytt ett till, liknande.
Hoppas dom blir nöjda! Lill tjejen har varit med mig varje dag på jobbet den här veckan och det går riktigt bra faktiskt. Skönt, annars hade jag blivit tokig.


Sydde förresten en slarv tröja till henne häromdagen. Hon hade ingen bra över tröja så jag tog lite sånt jag hade liggade i hyllorna och snodde ihop den på 30 min. Blev helt ok faktiskt, helt klart prisvärd när man vet att den kommer att bli nerkräkt minst 1ooggr..
Det bruna randiga plyshtyget är en liten stuv jag köpt på second hand. Det lila/röd randiga är från en tröja från kupan, rosa halslinningen är från en gammal t-shirt och knapparna har jag fått av damen i den lokala sybehörsbutiken. Hon kunde inte sälja dom för dom hade blivit solblekta. Gratis är gott!


Ja och idag blev den en tröja till. Ärmarna är sydda av en gammal tröja från Kupan, halslinningen från en gammal t-shirt, den randiga plyshen har varit en halsduk köpt på secondhand och knappslån är samma som ärmarna på första tröjan. Tänk vad kul man kan ha med lite gamla fyndade tyger och kläder. :)

5 kommentarer:

 1. Dessa tröjor blir jag glad av! Vad härliga de är!

  SvaraRadera
 2. Så fargerike og FINE!

  Marit

  SvaraRadera
 3. Åh! Fina! Jag är kass på att sy såna där kantband i trikåkläder, bra tips att ta sånt som redan är eller har resårkant! Blev mycket inspirerad av dessa tröjor!

  SvaraRadera
 4. Och blir ju hur fint som helst!

  SvaraRadera
 5. Jisses vad fina. Vilken fantasi- och färgkick de ger

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin