fredag 23 september 2011

Fredag var det ja..

Såhär fint blev det med nya tapeten! Jag är så kär så kär!

Dagen i övrigt:

Inspireras av Japanskt gatumode


Förundras över varför de svenska tomaterna som odlas en mil bort kostar tre gånger så mycket som de Holländska.Sen ska det bakas cheesecake, skjutstas till disco, städas hus inför barnkalas, hämtas paket på posten samt has myskväll med Snövit som önskefilm. Japp, det är min fredag. Mannen jobbar eftermiddag...

4 kommentarer:

 1. Superfint blev det! såklart jag tycker - har ju samma i vardagsrummet :) den är ljuvlig! Här jobbar mannen oftast från 7 på morgonen till 6 på kvällen..skulle gärna varit mindre, men eget företag förpliktigar. ska se om jag hittar nån mysfilm åt mig o barnen i gömmorna, det bara regnar här..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt! Jag är också helt kär i denna tapeten, men tyvärr har jag aldrig haft nåt bra ställe att sätta upp den på. Lyllos dig som har det! :-)

  SvaraRadera
 3. Det kommer nog Zazzan,...tills dess har säkert någon annan börjt trycka upp den igen. /lina.oj

  SvaraRadera
 4. Tapeten var ju kalasfin!

  Ang. tomaterna så finns det många svar på varför de från Nederländerna är billiga, handlar mycket om vilka sorter som odlas och hur de odlas.
  I Nederländerna så är i princip alla grödor väldigt manipulerade för att vara snabbodlade samt att de odlas i näringslösning. Jag köper av princip aldrig grönsaker från Nederländerna. Haha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin