tisdag 13 september 2011

Josef Frank

Jag har gått och spanat på en av dessa Josef Frank tapeter ett ganska bra tag, fast dom kostar ju en del.....Men sen såg jag på nätet att Borås Tapeter skulle sluta trycka upp dom efter en rättighets tvist med Svenskt tenn och då kände jag att det var " nu eller aldrig" som gällde. När jag sedan stövlade in på färgbutiken för att till sist köpa några rullar och upptäckte att det var 30% rea på just dom tapeterna just den dagen, så kände jag att det var MENINGEN att just JAG skulle köpa dom tapeterna. Såklart :)
Och efterssom det var en av de sista dagarna som tapeterna såldes över huvudtaget ( ingen vet om svenskt tenn kommer att ta över tryckningen) så passade jag på att få alla provbitar av tapeterna som butiken hade också. Lyckliga jag, material girl som vanligt :)Kan ni gissa vilken av tapeterna jag köpt?

7 kommentarer:

 1. Oj, nästan så att man måste köpa på sig eftersom jag också drömmer om att ha en sådan tapet någonstans. Jag gissar på den röda.

  SvaraRadera
 2. Nu säljs dom inte längre tyverr. Möjligtvis om din lokala färgbutik har tapeterna i lager men det brukar dom inte ha. Sista försäljningsdag var 31 augusti./lina.oj

  SvaraRadera
 3. Ja, det verkar verkligen som att det var ment to be! :-)

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt att de inte kommer att finnas längre. Jag gissar på att du köpte den röda eller allihop!

  SvaraRadera
 5. Såå tråkigt att de inte skall säljas mer! Jag gissar på Eldblomma....

  SvaraRadera
 6. Åhh vilken tur du har! Jag tror att du köpte min favorit, den röda :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin