lördag 3 september 2011

Köket

Det där med den gröna färgen sket sig ju totalt...en provfärgsburk kostar nästan 200 kr så man kan ju inte köpa ett gäng och testa direkt.Testade en på den här stolen men,...njae det stämde inte riktigt.
Så jag hittad en fin kruka med fin färg på loppis, tog med den till färghandlaren och sa typ: Den ska jag ha! Så den fick det bli...
Så jag saatte igång och målade hela kökssoffan, och då blev det lite mycket med rosa väggar så dom fick bli vita..och då stämde det inte med 50 tals köksskåpet så det fick bli nån slags gul och för att lilltjejen inte skulle bli ledsen över att det rosa var borta så blev det en rosa hylla också. Nu har jaag typ tennisarm från allt målande. Men jag tycker det blev ok.Ja, vi har fortfarande bara ett fönster i köket...det andra har inte snickaren blivit klar med ännu..

Och sen undrar jag varför håret alltid blir som man vill ha det när man bara går hemma i förkläde och inte ska träffa någon på hela dagen. Möjligtvis kassörskan på ICA.

5 kommentarer:

 1. Fint! Både färgen, köket och håret. :)

  SvaraRadera
 2. hihi, det är alltid så med hår vetu, någon oskriven lag tror jag. det där såg himla fint ut tycker jag! mitt är alltid eländigt när jag ska på kalas, även om det nu inte blir så ofta :)
  tusen tack för erbjudandet om syning. ska verkligen fundera på det, men jag vet så lite själv vad jag riktigt menar ännu. tänkte mig något lite längre och med fina runda små knappar ner längs ryggen, spetskrage...ja, jag får fundera på det (ler) vad skulle du ta för ett sådant jobb, beror förstås på material och sådant också!
  och det där köket du fixat till bara ÄÄLSKAR jag! skulle lätt vilja ha det här hos mig. som ett extrakök på övervåningen eller nåt. helt ljuvliga färger, helt rätt både den gröna, den rosa och det gula tycker jag..underbart!

  kramar en lördag, Lycke

  SvaraRadera
 3. Det blev väl jättebra! Fast jag förstår att du är trött i armen. :)
  Det där med håret undrar jag också över, men det är väl så när man har ett hår som lever sitt eget liv. Bara att gilla läget liksom.

  SvaraRadera
 4. Åhh köket blev ju urfiint! Älskar färgerna tillsammans....
  Jag har kommit underfund efter flera års fixande med håret att mitt hår skall vara i en kortare frisyr för att funka.... det är med stor sorg kan jag säga. För det finaste jag vet är ju långt hår i fina uppsättningar.... Ditt hår ser jättefint ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin