söndag 21 juni 2009

Ölandstripp

Åkte på snabbresa till Öland igår. En vän fyllde trettio och hans band skulle spela på en minifestival i Sandbergen på Öland. Snabbt som blixten fixade jag barnvakt och stack i väg med bilen på egna äventyr. Härligt att bryta lite med vardagen och bara åka iväg ett tag. Väl framme i Sandbergen fann jag en underbar plats:ett litet mattält med vegetariska grillspett, cafévagn med våfflor, en åttakantig dansbana med scén , utedass, pysselhörna, folkabuss full med vänner och en massa härliga människor och skön musik. Jag dansade och babblade hela kvällen lång. När solen gått ner vidd 23.30 tiden tog jag bilen hem igen. På Ölandsbron tog jag en bild på sol ned/upp gången och två timmar senare var jag hemma igen, ett äventyr rikare.

3 kommentarer:

 1. Låter skönt med en tripp på egen hand. Det längtar jag efter nu. Är roligt med tre barn och sommarlov, men jag hinner sällan vara själv så din Ölandstur lät väldigt härlig. Jag var till Öland i augusti ifjol. Tycker att det var så vackert och stor skillnad mot naturen här där jag bor. Kändes som ett annat land!
  Jag började också samla på muminmuggar i början av 90-talet. HAr du sett hur mycket de säljs för på Tradera?

  SvaraRadera
 2. oh ja, muggarna går för hur mycket som helst! Jag har millenium muggen,..köpte den mest för att jag tyckte den var fin. Har sett att den går för över 3000 skr ibland. Det är helt galet! Fast min millenium mugg har inget öra,..det for av när muggen tog ett skutt i betonggolvet för ett par år sen ;( typiskt.
  Jo, min lilla Ölandstripp var behövlig. Jag har två barn själv och vet hur svårt det är att komma ifrån och äventyra lite. Man borde ta sig tiden och göra sånt lite oftare.

  SvaraRadera
 3. Det låter som ett underbart äventyr.

  Jag brukar söka mina tyger på loppis och ibland köper jag på tradera men ofta för alldeles för höga priser. Man måste nog bara ha ett stort tålamod när det gäller vintagetyger, det vimlar inte precis av dem därute. Jag har även en bloppis (loppi+blogg) där jag säljer en del av mina vintagetyger. Du kan ju kolla in där vettja www.linasbloppis.blogspot.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin