lördag 28 augusti 2010

Säljerydsfestivalen 2010

Säljeryds festivalen igen!! Detta underbara mysiga ställe. Fullt med musik, stämning och god veggo mat. Härliga människor och värmande eldar. Varje år sista helgen i Augusti.
I år åkte jag dit själv en sväng och strosade runt, riktigt trevligt. Tyverr så började det spöregna vid 22 tiden, och sen öste det ner i flera timmar. Jorden på marken blev till Verdun lera och jag tyckte så synd om alla som skulle vara kvar och tälta över natten. Jag skulle ju bara åka hem sen på natten och krypa ner i min egen säng,...
Men innan jag åkte hann jag iallfall kika på min fina vänner i Band of Joy. Riktigt härlig musik som man allid blir glad av. http://www.myspace.com/thebandofjoy
Vid 02.00 tiden svängde min bil in på gården och jag njöt av att ta av mig alla våta kläder och krypa ner bredvid min fina familj i min varma torra sköna säng :)

2 kommentarer:

  1. Ni har så mysig smak, vad funderar ni på för namn, flick- och pojk? Lycka till! //Hanna

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Det där med namn är ju så klurigt. Man vet ju inte vad det är för slags person innan den kommit ut. Men vi har ju sonen Lo och lilltjejen Inez sen innan. ( Inez kallar däremot sig själv för Ninni och har alltid gjort det.)Men vi har iaf tänkt att det blir Ale om det blir en kille. På tjej fronten lutar det åt Karin eller Kerstin eller så,....vet inte riktigt. Det kanske blir nåt helt annat, vi får se.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin