måndag 30 augusti 2010

Och sen kom nåt fint!!

När jag vaknade efter min tupplur tidigare idag hade jag fått paket!
Det var från min fiina mamma. Hon har varit på sommarstället utanför Strängnäs i sommar och gått igenom gamla klädgömmor och hittat en massa gamla fina barnkläder från när jag och min syster var små. Jag har en hel del sådana kläder sedan innan som mamma sparat och som jag såklart klätt mina barn i och fått mycket beröm för, men just dessa kläder hade glömts kvar i sina lådor sedan min lillasyster hade dom i mitten av 90 talet. Åh vad roligt och nostalgiskt att få se dom igen! Och vilka godbitar!!Det här är några av dom kläder i storlek 56-62 som jag hade sen förut och som mina barn såklart haft på sig.Och underst i paketet låg det bästa av allt,....detta underbara elefant tyg från svenskt tenn.
Vilken bra dag det blev trots allt, tack snälla mamma!!


Här är ett fint kort på familjen från den tiden då det begav sig.
Jag ( den lilla bebisen på mammas arm) har t.o.m på mig de röda byxorna med gröna hjärtan som finns på första bilden överst till höger.... Riktigt fancy :)
Så här såg dom ut en gång i tiden, päronen.
Det var innan min proggpappa blev bankchef och min spelande, sjungande mamma blev EU anställd i Luxemburg . ( och innan storasyrran blev civilingeniör och gifte sig med en av tv4:s ekonomi reportrar,..)Det kanske syns:). Med tanke på vad det blivit av dem så kan man ju undra vad jag kommer att pyssla med när jag är i deras ålder.....Hovsekreterare kanske, eller sotare. Vem vet...

1 kommentar:

  1. Ah underbart att se gamla kläder, så läckra! Jag har oxå klätt mina barn i många av mina egna och sambons gamla kläder från 70-80 talet!! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin