måndag 30 augusti 2010

Tröttdag

Idag har jag absolut ingen bra dag,....
När det skulle köras till skola och dagmamma i morse fick Lo plöttsligt feber, typiskt, så han fick lite alvedon och sen fick han följa med mig till jobbet i stället. Jag har ju madrasser där så jag tänkte att han kunde ju lika gärna ligga där och vila som hemma.
Väl på jobbet hade alvedonen visst börjat verka för så fort jag satte mig vid symaskinen så förvandlades han från en gnällig sjukling med 38.4 i feber till den pratglade åsnan i Shrek!
Väldigt sjuk och febrig son,....

Inte en sekund var han tyst, och han for upp och ner från madrassen som en kille med socker kick och allt skulle pillas på, frågas om och visas. Bla bla bla bla bla, mamma titta, mamma vet du vad, mamma kolla,.. osv. Tappert försökte jag informera lilla vännen om att " mamma måste jobba" men det fungerade såklart inte alls. Tillråga på allt så började symaskinen såklart krångla, vägrade sy knapphål, tråden tog slut osv.Sen började näsan rinna, tröttheten slog mig och jag började själv få feberkänningar....Inte bra!! Vid 11 tiden bestämde jag mig för att nu var det minsann tid at åka hem i stället. Och sova! Jag ska ju på bröllop i helgen, ute på en ö, och det kommer att bli jobbigt i sig att vara höggravid där ute med två barn och inte kunna ta sig hem. Jag behöver ju inte bli sjuk tills dess också.
Fin teckning Lo ritade på jobbet föreställande familjen. Jag med liten bebis i magen, Lo klappar katten August Batman, Ninni ( Inez) har flätor och pappa pruttar som vanligt...


Jag hann i allafall sy färdgit den här höst/ vinter jackan. Storlek 4 år. Tror att den kommer att hamna på Gosimoj i Karlskrona om ett tag. Är det någon som vill ha den innan den levereras så får ni snabba er! :)
Nu ska jag sätta Lo framför Vilse i pannkakan och gå och lägga mig en sväng.Hoppas att min förkylning försvinner med snoret. ( gör här förresten ett försök med större bilder på bloggen,...det har ju önskats....)

4 kommentarer:

 1. Underbar jacka! En sådan skulle jag lätt kunna ha på mig....

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Synd att du är lite äldre än fyra år :)/lina.oj

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar jacka! otroligt fin!

  SvaraRadera
 4. tack tack! / lina.oj

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin