torsdag 9 september 2010

Beautyful blogger

Har fått en sån här av tyg och otyg ( http://tygochotyg.blogspot.com/ ) och tackar såklart så hjärtligt för det! Jag har dock ingen aning om vad man skall göra med den,...är ju egentligen helt lost när det gäller datorer, förstår inte vad jag gör med en blogg egentligen. Men jag tror att jag ska berätta sju okända fakta om mig själv. Så det kommer väl här då:
1: Jag är en föredetta elitgymnast med personligt rekord på 8 flickflack efter varandra. Slutade när jag gick i 5:e klass då ryggen pajjat.
2: Förutom Sverige så har jag även bott i Danmark och Luxemburg. Pratar danska "typ" flytande.
3: Jag är en baddare på att hitta ensamma pusselbitar på marken lite här och var. Den största jag hittat var ca 10x10 cm stor och av trä. Min favorit är en liten med himmel på.
4: Mina första idoler var ABBA när jag var ca 10 år. Tre år senare upptäckte jag Jimi Hendrix och hippien i mig var född :)
5: Jag har aldrig haft nån aning om vad jag vill bli. ( minns det från min barndom,..alla som frågade " vad ska du bli när du blir stor?" och jag kunde aldrig svara) Och jag vet fortfarande inte.
6: Jag har storlek 36 i skor, är ca 1,60 m lång, och väger vanligt vis runt 49 kg. ( just nu med bebis i magen väger jag däremot ca 64 kg..)
7: Min lyckligaste tid hittils i livet var mitt första år på Sätergläntan i dalarna. Skapande, frihet och inspiration. Underbart!


Ja så var det gjort. Vet inte vad jag ska göra nu? Ska man ge awarden vidare på nåt vis?
Som sagt, vet inget om data världen egentligen.....
Nån som kan underrätta mig och vad jag har för skyldigheter?

3 kommentarer:

  1. Det är meningen att du ska skicka den vidare till sju bloggare som du tycker behöver en liten uppmuntran i datavärlden.

    SvaraRadera
  2. Förlåt, det borde jag kanske ha talat om. Du har gjort helt rätt hittills iaf! :)

    SvaraRadera
  3. ok,...ska se vad jag kan göra .../lina.oj

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin