onsdag 9 februari 2011

Åh,om bara,...

Hittade till en helt underbar blogg igår. Den skrivs av en amerikanska i San Fransisco och heter The snail and the cyklops. Det är en sån där blogg som man kan drömma sig bort i, men också en såndär blogg som blir farlig för man vill och önskar så gärna at man likssom var lika snygg. Ni vet. Kunde ta lika snygga bilder, så där lite tunna och dimmiga som drömmar. Hade samma somriga klimat med höga moln och strålade sol. Och samma garderob,.......

Såhär ser min garderob ut just nu...Pinnen allt hängde på rasade förra veckan och allt rasade ut i en enda stor hög. Fin kläder, folkdräkter och retro klänningar i en end röra. Jag trasslade ut dom en och en och la dom på hög istället ( med galgarna fortfarande i,..öh..) Blev nästan en färgexplosions installation:)
Åh vad jag längtar tills att det blir varmare och jag har gått ner mina gravidkilon så jag kan ha på mig min fina färgklickar igen. ( krävs bara lite motion .....och att jag slutar häva i mig tonnvis med choklad..attans!)

Egentligen ser ju jag lika hipp och vacker ut som den där San Fransisco tjejen vetni, joråsatte...Det är bara nu när jag är hemma med bebis, byter bajsblöjor ocg vabbar som jag ser ut så här:


(En tröja jag sydde av två gamla tröjor, en randig och en ljusgulsmönstrad. Och ett par byxor jag sydde av ett par vänners gamla fotöljöverdrag..)

Jo eller hur....
Men även vi mammor kan ju längta efter att få välja mellan olika fina vintage klänningar istället för" ska jag ta det vita eller det svarta ammningslinnet idag?" och sen glömma tuttinläggen så vi ändå måste byta linne redan efter nästa amning igen.

Äsh, den tiden kommer snart antar jag. Om ett år eller så. Undertiden ska jag njuta av min lilla bebis,äta galet mycket choklad och vara glad för att jag är jag och ingen annan!

3 kommentarer:

  1. Nej, nej...såna bloggar pallar jag inte riktigt just nu...men guuuuud så vackert!

    SvaraRadera
  2. bloggtips tackar man för, men du har rätt, den tjejen har varken graviditetskilon eller tuttinlägg

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin