fredag 4 mars 2011

Nystädat

Idag stack jag iväg alldeles själv till jobbet. Med mig i bilen hade jag extra plastpåsar, dammsugare och ett alldeles sprillans nytt " sop och skyffel" sett. Så här såg det ut innan jag började städa,....rena rama kaoset.

Och så här fint blev det när det var färdigt:

Wow,....ett golv!!! :)

Till och med min gamla egengjorda "häng orm" blev organiserad. (den blå morakniven är en gammal kniv som min man gjort om till ett knapphålsjärn). Nu kan jag åka till jobbet och sy i en ren ateljé, härligt!!

Fyndade förresten en helhärlig tröja i måndags. Den kostade halva priset på H&M.Fanns i mörkröd också, dom hängde där på rea hyllan i långa rader av någon underlig anledning. Tycker den är helt underbar. Lång, varm och amningsvänlig. Bara att dra fram tuttarna i den ljupa omlott-halsringningen.
Jag som älskar långa tröjor. ( en av de uppenbara anledningarna till att jag aldrig nånsin kommer att bli modern eller hipp....jag klarar inte av tjejglapp, midjekorta tröjor eller för lågt skurna jeans,..)

**********

I finally cleaned my studio!
And this monday i fond this nice gardigan at the sales at h&m, perfect for breastfeeding.
Ilove long shirts and cardigans.

4 kommentarer:

 1. Å vad härligt med nystädat. Städa är inte direkt det roligaste man kan ta sig för att göra...men när det väl är gjort så känns allt så bra :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt med nystädat... skulle behöva det här hemma...överallt! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Spärrade du av ateljén innan du städade? Eller var det hälsovårdsmyndigheten?
  Hihi Mia
  på översta fotot ser det nämligen ut som en avspärrning, gul polistejp...

  SvaraRadera
 4. haha! nä, det är inte gul polistejp. Det är en matt trasa jag hängt lite grejer i så att lilla C kan ligga under och dra och titta lite./lina.oj

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin