onsdag 7 december 2011

Öppet!

Här är min nya öppet-flagga som jag sydde igår! Hänger den ute så är det bara att kika in. De vanligaste öppettiderna är : Mån-0nsd 08.30-13.30
Torsdag 08.30-12.50 och fredag 08.30-12.10. Efter nyår så ska jag hålla öppet längre på dagarna för då får lillkillen äntligen plats på fritids.

Idag har jag dock inte öppet, för tjejernas dagmamma har utbildningsdag.

Och i trädgården knoppas det......Har för övrigt sovit apdåligt inatt. Tittade nämligen på lokalnyheterna igår. Jag önskar att dom kom med varningar när det ska sägas läskiga saker. Som dom gör när dom visar läskiga bilder. Då "varnas känsliga tittare"i förväg. Jag kan klara av läskiga bilder, värre är det när man hör vidriga saker och formar egna bilder i huvudet. Där satt jag med min kopp med thé och skulle myssticka lite framför teven och vad får jag kastat i ansiket utan förvarning: jo en pedofilhärva med de grövsta brott på barn man kan tänka sig! Reportern riktigt tryckte in alla ord i huvudet på mig. Barnens unga åldrar, antalet bilder på datorn, dokumenterade thailandsresor mm. Den sjuke djäveln hade till och med en docka i spädbarnsstorlek hemma som han "inte använde som ett barn leker med dockor". Jag försöker trösta mig med att denna hemska människa nu iaf åkt fast. Men min hjärn fortsätter spotta ut bilder och föreställningar i huvet på mig så jag blir illamående, det kryper i skinnet och jag kan inte sova. Jag önskar att det det fanns en annan värld, där det inte förekommer orättvisor och gymheter mot barn. En plats alla utsatta kunde fly till och bli omhändertagna. Jag vill rädda alla!!!
Dessa grymheter får mig att skämmas över att vara människa.

4 kommentarer:

 1. Fy fan vad vidrigt. Som du säger, tur att de tagit fast människan nu iaf!
  Och visst är det väldigt märkligt att det de oftast varnar för är ren fiktion (typ senaste True Blood-säsongen där de varnade inför varje avsnitt - det är ju ändå jäkligt uppenbart att det inte är på riktigt liksom) när verkligheten oftast är mycket värre?

  SvaraRadera
 2. Mammahjertet mitt orker ikke sånt. Ikke til å holde ut.

  SvaraRadera
 3. Det är så vidrigt att man inte riktigt orkar ta det till sig... jag är också sån att jag målar upp bilder i mitt huvud. Man vill bara kräkas.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin