torsdag 29 december 2011

Tack alla fina!!

Jag måste få ursäkta alla er för min oerhört ohyffsade ovana att inte skriva svar på era kommentarer. Det är en mycket ful ovana som jag inte alls är stolt över.
Något jag däremot är ofantligt stolt över är alla er som skriver alla dom fina kommentarerna. Det är ju helt fantastiskt vad ni är goa! Ibland känns det som att jag har ett eget sånt där litet stations förvaringsskåp som dom har i Men in Black. Alla som sett filmen vet nog vad jag menar. ( ett skåp på en järnvägsstation som innehåller en hel värld små folk som bor där och tror att den där men in black killen är deras gud. Så varje gång han öppnar skåpet så hurrar dom och hyllar honom som en gud.. ha!) Jag behöver ju bara gå in här på bloggen och läsa vad folk skriver så känns det som att den tråkigaste dag lyses upp av solskén. Ni är underbara!! Och till den som undrade om jag tar beställningar...jo det gör jag. Såklart!

Lägger in lite bilder på andra saker som gör mig glad.
Som den här bilden från min mosters fotoalbum.

Helt underbar! Det är min mormor som kikar upp där över Elsas axel. Texten lyder " Mormor Elsa dansar charlstone vid stugan i Bjursås 1960"

Annat som gör mig glad är mitt senaste projekt i ateljén och mina sockor som jag stickade av restgarner förra vintern. Färg piggar ju alltid upp. Precis som alla ni gör! Tack alla fina!

3 kommentarer:

 1. Tack själv Lina! Du är en ren inspirationskälla och använder färger på ett sätt jag gillar! Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Suck... Nu har jag läst alla inlägg i din blogg. Oj oj oj, vilken kreativitet du ger uttryck för - blir lite avis. Ska bli väldigt spännande att följa bloggen framöver.

  God fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 3. Tack för att ni kikar in på min blogg! Känner mig mycket hedrad ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin