fredag 25 maj 2012

Gratis är gott!Igår när min pappa kom hade han med sig två påsar tyger till mig från pappas sambos moster som gått bort  för en massa år sedan. Dom hade visst inte rensat ur efter henne förens nu och då dök det upp en massa tyger som ingen ville ha. Jag dök såklart ner i påsarna som en unge dyker ner i tomtens säck på julafton. Kvinnan hade visst gillat att sy för i påsen fanns en massa ofärdiga syprojekt i form av städrockar, förkläden och skjortor. Sådant som man på den tiden kunde beställa färdigklippt i delar. Jätte spännande.
Fast dom riktiga godbitarna låg längst ner i den ena påsen. Ett oanvänt blommigt fantastiskt tyg , hela 4 meter!! Jag vet redan vad jag ska sy av det såklart. Och sen ett abstrakt 50 tals tyg i turkost , blått och vitt, 3 meter även det oanvänt. Oh, vad jag gillar när folk ger mig tyg. Tack pappas sambo för att du inte tog alla tygerna själv och gjorde matt trasor av dom :)

7 kommentarer:

 1. vilken lycka! Det nedersta tycket var ju fantastiskt fint1 Vill du byta bort en bit mot det röd-vit-blåa tyget längst ner i det här inlägget så får du gärna höra av dig. ; )
  http://retroknappen.blogspot.se/2012/05/manadens-monster-maj.html

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk gåva, du måste visa vad det blir av tygerna sedan. Jag förstår din känsla, jag blir också så där glad när jag får "skatter" av det här slaget. Grattis, jag gläds med dig:

  SvaraRadera
 3. Oh vilken lycka, nya tyger...mys. Det turkosa har jag också en bit av jag gillar det supermycket. Kram s

  SvaraRadera
 4. Men vilka fina! Särskilt det översta. Blir spännande att se vad du kommer att sy av det!

  SvaraRadera
 5. Men lyyyyyyyyyyyyyyyyyylloo!

  SvaraRadera
 6. Men vad blev det av dom?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin