måndag 14 maj 2012

The trip


Helgen på Öland har varit fin. Mycket att göra och fixa, men också mycket fint prat och väldigt mycket fika. Som vanligt.
Bilderna är från en tur till Vraket som strandade utanför Trollskogen någon gång på 20 talet. ( har jag för mig) Dagen var väldigt varm och solig, men med åska i luften. Sådär så det känns som att luften står stilla även om det blåser och vinden är varm. Barnen samlade stenar, rödhåriga lilla fisan tittade på havet och jag sprang och tittade på Trolleken. Det sägs att ekar växer i 300 år, lever i 300 år och dör i 300 år. Vet inte hur gammal Trolleken är men den är nog iallafall på sina sista 300 år. Mäktig är bara förnamnet.
I ateljén ska jag fortsätta skissa på kurser för SV. En ska handla om återbruk. Blir nog bra. Sen ska det som vanligt sys beställningar och produkter skall levereras till butiker osv.
Torsdag tror jag dock blir en riktig höjdare, för då ska jag på galej. Kanske till och med klä upp mig lite.
Finemang ska det bli. Sés.

7 kommentarer:

 1. Tack tack så mycket!/Lina.oj

  SvaraRadera
 2. Jag bli alltid så glad när jag läser din blogg
  som är min favorit!

  SvaraRadera
 3. Oj, tack! Vad fint./lina.oj

  SvaraRadera
 4. Du kan så mycket, du är en superestet. Min själ blev så varm och min längtan till Öland växte sig stark, måste dit snart. Klart vi skall klä upp oss, fest i packhuset...snart!@-}--

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra stenar. Älskar stenar. Dom fanns där långt före mig och kommer att finnas långt efter mig. Både en lugnande och sorglig tanke.

  Jag vill också gå kurs i återbruk..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin