onsdag 9 maj 2012

Hus och jox


Det står lite stilla här på bloggen för tillfället. Det är inte för att det inte händer något, tvärt om. Det händer alldeles för mycket. Både i mig och runt omkring mig. I ateljén jobbar jag dessutom med saker som inte blir så kul på kort. Som bla helvita gardiner, kvartalsredovisning och kursupplägg till Studieförbundet vuxenskolan. Sen har bilen varit på reparation och ska in på en till reparation i morgon...ja ni vet sånt där som inte är så kul men tar massor av ens tid och huvudbry. I helgen åker vi förresten till Öland igen. Vårstädning av familjegården som vanligt. 
För att det inte ska bli för trist och tomt här på bloggen så slänger jag in lite husinspiration så länge. Blandade bilder från Hemnet och lite lånade bilder av finaste Sara. ( hoppas det var ok Sara,..annars får du klaga )
Det fina röda huset vid sjön ligger i mina hemtrakter och kostar runt 1.5 miljon. Jag tycker det ser ut som mumindalen fast på Dala vis.Vilken dröm. Där vill jag sitta på verandan en regnig sommarkväll med en filt, en god bok, ett glas vin på bordet och en ciggarill i mungipan och bara ha det fint. ( nu dricker jag egentligen inte vin, och inte röker jag ciggariller heller,..men det verkar så mysigt) Kanske man kommer att bo så någon gång. Med lite egna höns, en highland cattle kossa runt knuten, odlingsland fullt med egenodlade grönsaker ( som någon annan kan dona med då allt jag försöker odla dör..) och en eka kluckandes vid stranden. Vi får väl se, vi får väl se.Tills dess får jag nöja mig med att drömma och istället njuta av vad jag redan har. Hus på landet med utsikt över åkrar, blommande doftande brudspirea och en katt som kräks upp döda möss på köksbordet på morgonen.. Mmmmm.

6 kommentarer:

 1. Den där katten förstår jag att du njuter av... ;)

  SvaraRadera
 2. Åh! Det röda huset, är det det som man ser när man åker tåg mot Falun?

  SvaraRadera
 3. Tror det, om man åker vis Gävle./ lina.oj

  SvaraRadera
 4. Åh! Det har jag beundrat från tågfönstret många gånger!

  SvaraRadera
 5. Fasligt fantastiskt hus! Åååå för den gröna sovrumsvöggen!!! Åååå för verandan med väggmålning. Åååå för allt i detta hus utom möjligen det vitaste vita även om det också var fint, kanske mer ooo där. Och lustfyllt djupt innifrån ÅÅÅ på det andra. Det här räcker länge! Men din vardag med kräkande katt och trasiga bilar och tristare syjobb är också lockande och härligt. :) (redovisningar kan jag vara utan fy tusan vilka glädjedödare såna papperstunder är...!:) fast lättnaden efter är ju svår att få på annat sätt.

  SvaraRadera
 6. Vad är det för kurs som ska hållas? Något man kan delta i till hösten?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin