torsdag 27 maj 2010

Give away!!


Hej och hoj allihopa!!
Kikade igenom mina äldsta inlägg här på bloggen idag och insåg att det den 1:a juni är exakt ett år sedan jag började med den här bloggen. Något sådant måste ju firas, hurra!!
Jag har beslutat att lotta ut " en valfri sak" från min butikblogg till någon av mina följare. Det enda du behöver göra är att lägga till dig som följare på den här bloggen, så blir du automatiskt med i utlottningen. ( ni som redan är följare är redan med automatiskt..)
Vinner du så får du kika in på http://linaojbutik.blogspot.com/ och välja vad du vill, så skickar jag det till dig. Det kallar jag att fira! Ni har på er till den 10 juni. Sprid gärna ordet, ju fler vi är desto roligare har vi :)
Lycka till allihopa!

13 kommentarer:

 1. Så bra att man redan är följare då:-) Kul att du ordnar tävling, det lär ju inte bli svårt att hitta nåt fint om man vinner! Diggar dina katter och vantar allra mest! Grattis till ett år med bloggen!

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Jag följer dig ju redan via Bloglovin', men nu gör jag det här på blogspot också. Nu håller jag tummarna. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har inte riktigt fattat det här med följare, men jag har ju länkat till dig. Räcker det eller ska jag göra nåt annat? :)

  SvaraRadera
 4. Hej, vad roligt att ni allihopa vill vara med!! Och Ida,...när man lägger upp sig som följare får man kontinuerlig uppföljning av bloggen. Men ok då, du kan väl få vara med ändå :)

  SvaraRadera
 5. Ja, du Lina. Det här med följare och så, det har jag inte riktigt begripit mig på. Men nu har jag klickat på en massa ställen så jag TROR att jag har blivit följare via Bloglovin. Jag har ju varit här och kollat var dag "manuellt" eller vad man ska kalla det.
  Dina vantar blev mycket uppskattade, förresten.

  Kram fr Christina

  SvaraRadera
 6. ja jag följer ju via bloglovin, bara så du vet! :)

  SvaraRadera
 7. Jag följer dig sedan tidigare via bloglines och nu även via blogger. Du gör fantastiska saker. Är vantarna i barn el. vuxenmodell?

  SvaraRadera
 8. Oj vad roligt att ni är så måånga!! hurra hurra!!
  Vantarna är i vuxenmodell.

  SvaraRadera
 9. Jag har dig som bildlänk så det syns ju på min blogg när du uppdaterat. Så jag missar inget! ;)

  SvaraRadera
 10. Ok, jag är nu följare!!! =) Hoppas på vinst!

  SvaraRadera
 11. Ifall man får va med i tävlingen fast man "bara" är inne o kollar varje dag o inte har nån blogg vill jag gärna det!!!Linda.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin