måndag 31 maj 2010

Tapethimlen,..igen.


Ja, idag blev det alltså ännu en trip till tapethimlen. Den här gången kom mannen med för att fynda lite tapeter.
Även denna gång kom jag hem lite fattigare än innan , så att säga. Verkar som att dagens färgtema var orange, grön och blå. Vet inte riktigt vad jag ska göra med alla tapeter fakiskt...är bara oerhört glad för att ha dom. Känns lite " material girl" , men då får jag väl vara en sån då.

6 kommentarer:

 1. Hej.Alltså,man blir ju helt sjukt glad av att se dessa fynd!Imorgon har jag planerat in ett besök där, får se vad jag hittar.Är rullarna dyra? Linda.

  SvaraRadera
 2. Oh ja sjuuuukt dyra!! Nej nej jag bara skojar. Dom dyraste är vinyltapeterna, dom kostar runt 150 kr rullen, de billgaste är papperstapeter för 50 kr rullen. Helt ok priser tycker jag:)
  Dom tar kort och är du orolig över öppet tider så är det bara att ringa. tror det är 0455 367036. Butiken är den nerlagda ica butiken mitt i korsningen, ligger mittemot en halvt förfallen bensinstation. Vitt stort hus. Lycka till, ha så skoj! :)

  SvaraRadera
 3. ÅH vilka underbara tapeter!!!

  SvaraRadera
 4. Nu är jag hemma efter ett besök i tapeternas "Mecka".Man blir full av habegär på detta lilla ställe!!!!fick också med mig några fynd hem.Får se om det blir väggar eller hyllor o möbler som får sig en ny "look".Både och troligtvis.Linda.

  SvaraRadera
 5. åh vad roligt att du hittade dit! Visst blir man lite smått galen av alla fina tapeter :)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad fina! Jag vill också åka till tapethimlen!!!
  Grattis på bloggettårsdagen, förresten! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin