söndag 8 maj 2011

Sköna Söndag


Idag är det söndag och solen skiner från klarblå himmel. Lampan jag hittade på loppisen i Säljeryd har fått nytt gammalt tyg. Sommaren har kommit tillbaka och vi åt lunchen i syrén bersån.Lilla C gungade i bebisgungan för första gången i dag och de stora barnen springer nakna i trädgården.

I kväll ska jag skämma bort mig själv med filmen om Edith Piaf och en skål med naturgodis.

Mannen jobbar natt och sover i skyffet.Imorgon är det måndag igen.

**********

The summer has returned, finally, and the kids run around naked in the yard. The lamp i found at the fleemarked got new fabric on. For tonight i have rented the movie about Edith Piaf. My husband is working a night shift.

2 kommentarer:

  1. Superfin lampa! Och PRECIS likadan stol som jag har. Exakt på nyansen! :))) (Den röda alltså.) Min är trasig i ryggstödet men jag använder den på samma sätt som du gör på bilden, som bord/hylla. Lapptäcket på den vita stolen är fantastiskt! Jag vet hur bökigt det är med såna lapptäcken. Alldeles för mycket precision för mig! :) Men de allra allra vackraste!

    SvaraRadera
  2. Ha, vad roligt! Det är samma färg som skåpet, fick lite färg över.
    Lapptäcket sydde jag till lilltjejen i somras, helt för hand. Inte ett stygn på maskin. Inte så mycket precision, mest pilligt.Håller på med ett sånt dubbelsängs överkast nu,...jag är nog lite galen :)/lina.oj

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin