fredag 13 maj 2011

Tokblogger.


Blogger har fått fnatt och tar bort mina inlägg,...


Grannarna röjer och sätter upp nytt stängsel i hagen intill huset, snart får vi hästar där. Vi i lilla familjen passar på att posa på stora stenen innan stängslet kommer upp och hästarna in. Fast storkillen har inte tid, han spelar Nintendo. Idag var vi och fikade på stans snyggaste fik, Sjölands. Där har inte mycket förändrats sedan 50 talet. Bilder kommer nog i morgon.

Nu väntar helgen och jag ska få gå på loppis i morgon. Själv! Första gången på länge som jag kan vara där vid öppningsdags och utan vagn att tränga mig fram med. Hoppas på att hitta mycket fint såklart. Mina planer på att lugna ner mitt hem går åt fanders. Jag har insett att jag måste tapetsera en vägg till,...med en hysterisk tapet såklart. Ska bara sälja av lite grejer på Tradera först så jag har lite pengar att spendera.

5 kommentarer:

 1. Ja, blogger har verkligen haft fnatt idag. Alla inlägg och kommentarer sedan i onsadags borta!

  Önskar dig god loppislycka imorgon!! :-)

  SvaraRadera
 2. Samma här. Mitt sista inlägg sedan i onsdags är också borta? TRIST!

  /L

  SvaraRadera
 3. VARFÖR får "man" (dvs jag och tydligen du) lust att lugna ner sitt hem ibland. För att sen göra precis tvärtom. Är det kanske en slags känsla att man vill "passa in" och tänker lite på vad andra ska tycka, för ett ögonblick, för att sen bli tomtvärtom? Eller är det att man själv lessnar på färgprakten...?
  Jag vet inte. Men om jag ser många hem som är fina och lugna kan jag bli påverkad, för det är ju onekligen också vackert. Men sen kan jag då hitta ett hem som ditt och DÅ händer det nåt annat med mig, jag blir glad, sprallig och inspirerad och då känner jag vilket som är det rätta. :)))

  SvaraRadera
 4. Klart att jag blir inspirerad av andra, det går inte att undvika. Men just nu är det mest så att jag avslutat min intensiva gula period. Nu gäller det mest rött och ljusblått har jag märkt. Tröttnade en dag på att bli attackerad av solsting så fort man kom in genom dörren. Jag önskar att jag kunde sväva ut lite mer ibland, flytta lite tavlor och möblera om. Men vårat hem är på 68 kvadratmeter,...oftast får saker bara plats på ett sätt. Övervåningen har snedtak hela vägen ner till golvet,..man kan bara stå raklång på mitten, så där kan vi inte hänga nåt alls på väggarna....Jag drömmer om lite större hus och högre till tak.

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig haft någon gul period men jag blir sugen på det av bilderna hos dig! :) Det är kreativt att inreda 68 kvm så härligt som du gör, det ser mycket större ut!!! Snedtak är inge kul, men man får utmana sig själv...
  Jag har tre söner som växer coh växer och alla är längre än sin pappa nu och de tre har snedtaksrummen så det är jättebökigt att få dem att ha nåt där under eftersom de slår i skallen hela tiden. Det tänkte vi inte på när vi flyttade in! :) Med små barn är det mest mysigt med snedtaksrum för det blir som kojor...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin