tisdag 31 maj 2011

Snyt!

Igår kom min mamma hit. Hon hade med sig en massa saker som hon köpt av sin kompis mammas dödsbo som jag berättat om tidigare. Bla så hade hon med sig en hel påse med näsdukar. Gamla bomulls näsdukar med tryck. Några på tyska och några på franska såklart. För andra kanske det bara är lump och snusk, men för mig är det en guldgruva! Jag visste på en gång vad det skulle bli av dom. Ett lapptäcke såklart!!


Började redan idag, jag kan ju inte hålla mig när jag får sådana idéer. Jag tog fram ett enfärgat lakan och började nåla fast näsdukarna. Sen sydde jag fast ca 6 st i taget. Det blir himlans fint och somrigt. Tror jag ska ta med det till det blå rummet på sommarstället när det är färdigt. Kommer bli toppen!
Hade för övrigt på mig ett gammalt hittepå idag. Jag använder den inte så ofta efterssom den rosa fårgen får min hy att se grön ut.............men idag åkte den på . Tyverr så har jag inget mönster att bjuda på, den är helt improviserad. Lite synd, annars hade jag kunnat virka en annan i en bättre färg.


*************

Today i started making a quilt out of old cotton napkins.

Imade the pink dress years ago....i usually never wear it because it makes my skin look green.

7 kommentarer:

 1. Tror att det kommer att bli superbra!
  En sån plan har jag också haft, fast jag håller fortfarande på att samla på mig näsdukar. Vi verkar onekligen ha en del gemensamma idéer du och jag. Great minds think alike, är det inte så man brukar säga? ;)

  SvaraRadera
 2. kunde inte ha sagt det bättre själv! :)/lina.oj

  SvaraRadera
 3. retroknappen31 maj 2011 09:48

  kul idé med näsdukarna! ser supersnyggt ut!

  SvaraRadera
 4. Superfin!! Jag tycker absolut att du ska göra en till i en färg du tycker bättre om. *ler* Jag hittar alltid på när jag gör saker, följer aldrig mönster. Virkade rätt nyligen en klänning, och är i planerna på en till. Visst är det roligt!!? Lapptäcket ser jätte fint ut redan, blir roligt att se det färdigt sedan. =)

  SvaraRadera
 5. Tja, fast som oftast har jag faktiskt känt mig som det där som katten släpat in :) tyvärr, det är ju som du säger viktigt att tycka om sig själv. jobbar på det :)
  Gillar förresten det där lapptäcket hur mycket som helst..skulle gärna ha ett själv. om du får för dig att sälja sen så är jag kanske intresserad! Gillar hittepån också, massor, vad du är duktig.
  Kramar i regnet, Lycke

  SvaraRadera
 6. Supersnygg, trots den rosa färgen! :)
  Och det där lapptäcket blev verkligen fint i lanthuset...

  SvaraRadera
 7. Åhh vilket läckert lapptäcke! Supercharmigt! <3
  Och din virkade skapelse är super fin!

  Ha en toppenhelg! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin