onsdag 29 februari 2012

Uppdatering...


Nu har jag haft ett möte med skolan rektor om boken och wii incidenten.
Det var ett väldigt givande möte där rektorn faktiskt lyssnade och HÖLL MED om vad jag hade att säga!!! Kors i krösamoset! ( plötsligt händer det) Jag fick veta att läseboken håller på att successivt bytas ut mot en nyare reviderad utgåva, där dom kritiserade texterna är omskrivna.
Han höll även med om att pedagogen inte tänkt igenom wii spelandet och skulle ta upp händelsen på nästa lärarmöte.
Och idag, en dag efter mötet, kommer sonen hem med en ny läsebok minsann. Den NYA reviderade utgåvan och se här vad jag hittade i den:
Inte ett ord om bröst! Hallelulja. ( att dom ska ta bort heeela det lilla textavsnittet är kanske för mycket begärt.) Det lönar sig att stå upp för vad man tror är rätt i bland minsann. Önskar bara att han fått den nya boken tidigare såklart.

Här hemma är det vår i trädgården. Snowracern ser lite glömd ut där på gräset och snödropparna kikar upp i rabatterna.
Tänk vilken skillnad det är beroende på vilken del av landet man bor i. Såhär ser det till exempel ut hos Persilja uppe i norr just nu. Bara att scrolla till sista bilden i det nyaste inlägget. Vackert och ljuvligt, men jag gillar barmarken och hoppet om varmare tider bättre.

Och i helgen sågade jag ner ett litet träd och kapade grenarna.( den långa pinnen mitt i bilden)
Ska ha det till ett litet projekt. Snart kanske ni får se.3 kommentarer:

 1. Bra rutet! Det är så härligt att höra att det faktiskt hjälper att våga pipa lite ibland!
  Och jo, stor skillnad är det i vårt avlånga land må jag säga. Meterhöga snödrivor plumsar vi runt i. Vissa dagar vill jag ha barmark, andra dagar snö. Det är synd att om man får så himla mycket snö som vi får så ingår det att den stannar för länge också. :) Fast jag vill inte vara utan heller...! Idealiskt vore max två månader vinter med mycket snö.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Det gläder mig att det gick så bra på mötet. Har du hört något från övriga föräldrar? (eller läser de kanske inte din blogg?)

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att rektor höll med, men sorgligt att inte ansvariga pedagoger reagerat tidigare. Det är ju de som är ute i själva verksamheten. All heder till dig iaf som stod på dig och sa ifrån. HEJA!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin