lördag 17 mars 2012

Nu så!


Nu är jag typ frisk igen. Jag körde mitt gamla beprövade knep. Att när man känner febern är på väg, så tar man en lååång jätte varm dusch. Sen tar man snabbt på sig typ pyjamas, torkar håret med hårtork och går och lägger sig. Då stiger febern i kroppen och man kan, som jag, ha feber en hel natt för att sen vakna rätt törstig men ok på morgonen. Funkar typ jämt.
Här kommer iaf lite sånt som jag producerade innan jag åke hem för att kurera mig.

En klänning till fina Sara. Sydd av hennes nyligen bortgågna mormors påslakan. Kanske kan jag få henne att modella lite på bloggen sen.
Så har jag fått färdigt en beställning på ett litet dynöverdrag till en kökssoffa. Jag hade bara mått och en bild från en tidning att gå efter. Tycker det blev bra, fast det var himlans joxigt att hitta rätt tyger.

Ja sen har det blivit lite virkat på mina Stitch n´bitch möten.

Åsså dessa jackor.... men snart ska ni få slippa jack-inlägg. Jag är snart färdig med båda leveranserna. En leverans har gått iväg till Sveas Design i Växjö och en ska skickas till Gosimoj i Karlskrona nu i veckan.
Strl 70 cl.
Strl 90 cl.

3 kommentarer:

  1. Skönt att du blivit frisk igen och ang. jackorna så kan det helt enkelt inte bli för många!! : )

    SvaraRadera
  2. Dina jackor värmer mitt mönsterade tyghjärta. Modellar även mer än gärna om du vill ha tantkänsla på bilderna. Bliheltfriskkram Sara<3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin