fredag 6 april 2012

Jacka

Skickar er lite naturlig kärlek såhär i påsktider. När man är vuxen och påskharen glömt bort en, så kan man ju behöva lite extra kärlek :)
Fin bild är det ialla fall.


Här är en annan fin bild inskickad av Maria!
Hon, den modiga tösen, ville ha en vuxen jacka sydd till sig. En sån som dom små jackorna fast stor. Inte för liten, inte för stor utan precis lagom. Inte för lång och inte för kort och sydd i några speciella tyger hon sett här på bloggen. Och tänk, fast hon bodde längst i norr och jag i söder och vi aldrig kunde träffas för att pladdra och prova modeller så blev den helt finemang!
Nu lyser hon upp hela norrland med sin glada vårjacka! Tack tack för att du litade på min förmåga :)


Nu längtar jag till kvällen när slipdammet lagt sig, färgen torkat, cirkelsågen tystnat, barnen somnat och jag kan käka påskgodis i soffan tittandes på filmen om Coco Chanel.


Är det inte kväll snart?

8 kommentarer:

 1. Jackan är superläcker!! Gulliga morötter också.

  SvaraRadera
 2. Den blev superfin, färg ljuva färglycka.

  SvaraRadera
 3. Den blev superfin, färg ljuva färglycka.

  SvaraRadera
 4. Åhh vad fin den blev! Underbara färger och mönster ihop!

  SvaraRadera
 5. Tack å tack!/ lina.oj

  SvaraRadera
 6. åh hjälp vad fin den blev!!! du är verkligen väldigt duktig, gillar skarpt!!! och tack för orden. har försökt äta mycket och järnrikt hela helgen men känner mig fortfarande väldigt dålig. men jag får väl göra fler prover, och det löser sig säkert fast man blir lite orolig, frustrerad, allt det där. ser fram emot att se Nanny Mcphee inspirerat verkligen! tack för energin du ger, och vi har ännu inte hittat bästa tapeten till hallen fast jag önskar verkligen det blev gjort snart, så mycket stök här. hittar du fler fina tapeter så tipsa väldigt gärna. ska ta tag i att kika mer nu när jag inte orkar så mycket annat :)

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 7. Dom där morötterna påminner om en dröm jag hade, vaknade mitt i natten och fick gå upp och teckna det jag drömt. Det blev två morötter som kramade varandra! Mycket skumt.

  SvaraRadera
 8. Vilka små söta morötter! <3

  ..och så härligt att få se en LinaOJ-jacka i vuxenstorlek! Helt rätt! Mer mönster och färger åt vuxna tycker jag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin