fredag 13 april 2012

Vuxenlek nu igen

Det här fina fjärilsfönstret mötte mig på min sons skola idag. Lyste upp hela min dag som för övrigt varit grå och hällregnig.


Sen har jag lekt med påslakan nu igen. Fick en idé alldeles innan jag åkte iväg på min "stitch n´bitch" kväll. ( som jag har i min ateljé varje torsdag) Så fort jag kom dit tog jag fram de tänkta påslakanen och satte igång. När kvällen var slut och de andra åkt hem hade jag en ny 50-tals klänning. En rosa.
5 kommentarer:

 1. Fjärilarna var ju underbara!

  Tänk att bara kunna slänga ihop en 50-tals klänning sådär.... urfiin var den!

  SvaraRadera
 2. Tack å tack så mycket, ja det är ingen konst egentligen det där med sömnaden. Men så är det väl med saker man kan... Kan man det så kan man det ju. Skulle gärna hålla en kurs för sig om du bodde närmare:). Hur går det med ditt lapptäcke förresten?/lina.oj

  SvaraRadera
 3. Du är min idol! Så ambitiös men ändå jordnära. Slukar allt du gör på bloggen med stort intresse och återkommer hela tiden hit för att få inspiration :)

  SvaraRadera
 4. oj, vad kul att du gillar bloggen. välkommen att kika in så ofta du vill! /lina.oj

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin klänning! Det är första gången jag tittar in hos dig och förstår att du jobbar med detta på heltid/deltid. Säljer du även klänningar eller mönster till klänningar? Skulle väldigt gärna själv vilja sy en liknande klänning.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin