fredag 4 november 2011

Att inte sälja sin själ.

Nu har det konstiga hänt. Det som jag inte trodde skulle hända för att min blogg är så liten. Jag har blivit erbjuden att välja varor gratis från ett företag i utbyte mot att jag skiver om dom på min sida. Eller som dom så fint utryckte det i mailet: "vill du vara med på en lek?"...öh, att sälja din själ till ett företag är inte en lek tycker jag. Nix pix säger jag, kommer inte på frågan! Dessutom var produkterna som jag skulle göra reklam för inte min stil alls och apfula. Inte för att det hör till saken men ändå...

Grävde för övrigt fram det gamla klädexperimentet " min fru är en utomjording" klänningen idag. Gillar den mer nu än vad jag gjorde då när jag nyss sytt den.

5 kommentarer:

 1. Jag har också valt bort allt det där. Jag kan tipsa om andra små företag som jag tycker gör bra saker, men då tipsar jag för att jag vill - inte för att jag blir köpt.
  Jag får allt möjligt konstigt, att skriva om poker och sånt. Förstår inte hur de kan fråga mig, jag är ju inte i närheten av att vara intresserad av det.

  SvaraRadera
 2. Bra där! Fin klänning, du är så hinmla duktig kära du!och och och...men..
  Ååååå...tänk om det är samma, det vore ju alldeles underbart!!! ska genast fota den lite närmare och skicka dig måtten, tusen kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. Jag blir så glad av att höra människor som vet sitt värde!!! Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag har också fått flera såna erbjudanden. Bland annat från en nätbutik som sålde skämtprylar och sexleksaker! Hahaha!

  SvaraRadera
 5. Bra gjort av dig att säga nej! Jag har oxå fått sådana erbjudanden.... men jag vill hålla mig undan sådant. Jag tipsar gärna om olika affärer eller nätsajter men det är för att JAG vill... inte för att någon mutar mig ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin