torsdag 3 november 2011

Nanny mc Phee
Ja ha, nu var det klippt igen. Ännu en gång har jag fått en sån där inspirationskick så jag knapt kan sova om natten utan att tänka på tapeter, färger, mönster och kläddesign. Jävla skit...
Vi hyrde filmen Nanny mc Phee igår och nu vill jag bara bo i slott, måla väggarna knallgröna, virka och sy täcken och inreda hela huset med sammet och järnsängar och gå klädd som en färgglad Selma Lagerlöf. Hela filmen är en underbar blandning av dröm, verklighet, magi och sekelskifte. Se den! Säger jag bara....Här kommer lite ordentliga bilder från nätet istället.

Till och med barnen ville att vi skulle bygga om huset och måla om....så jag har iaf stöd där.

Ska kolla blocket om jag hittar ett stooooort halvmåne format fönster, lite tinnar och torn och diverse apbilliga med jätte duktiga hantverkare så fixar det sig nog :)

3 kommentarer:

 1. Jaaaa, jaa du, nu är det kört för dig med, hihi! såg ett sådant fönstr på blocker, från ett gammalt lokstall, men det var långt bort i ttjottaheiti och mannen sa det var omöjligt frakta hem det så man får vika sig lite ibland :)
  såg dina underbara tapeter från lim och handtryck och blev så glad, men har inte hunnit..är liksom lite trött..puuh!

  och...men oj, har inte ens tänkt på det där med schabloner! tänk om det var så de fixade den blå medaljongväggen i Nanny Mcphee...hmm, mycket möjligt! men var hittar man schabloner..typ exakt sådana som i filmen (ler och blinkar )

  kramar från en lite trött och fullt-upp-skrapande-och-barn-familj-socialiserande Lycke

  SvaraRadera
 2. Men duu! det var inte alls n¨n dum idé det där med schablon! har funderat och pratat med mannen, och kanske man tom kan skissa av den som finns i filmen..den blå! kanske det rentav blir så...spännande tanke ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 3. Det där hittar du säkert på blocket! :). Men ert lilla hus går ju inte heller av för hackor. Hur har det gått med de stora underbara fönstrena i förrådet? Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin