onsdag 23 november 2011

Att planera in att inte planera

Igår gjorde jag det igen. Jag smet förbi en loppis helt oplanerat och fyndade finfina grejer.Det verkar vara det som är grejen, att inte planera att åka dit. För de gånger jag gör det så hittar jag oftast ingenting. Det gäller alltså att lära mig planera in att vara lite oplanerad, om ni fattar.Ja sen hade jag ju tyginköpstopp egentligen. Fast jag har ju insett att det inte funkar. Man MÅSTE ju passa på när man ser vintage tyger för det är ju inte säkert man springer på just dom tygerna igen.
Det här hittade jag igår: Ett super fint grönt förkläde med rosor och en stoooor julduk med hjärtan. Dessa ska jag sätta saxen i så fort jag får tid.


Sen hittade jag även denna 60 tals städrock. Den var i storlek 40 och sådär fyrkantig som dom kan vara och hade korta ärmar. Fast jag sydde om den till en lagon 36:a, fixade insnitt, tog bort ärmarna och bytte knappar. Simsalabim! I love it!
Och här är en beställning jag skickade iväg i veckan.

Lite får jag producerat ialafall.

5 kommentarer:

  1. Oj, vad glad jag är över att jag hittade hit! Jag blir så inspirerad! Jag har nog tittat in här förut men tappat bort dig i bloggdjungeln så nu lägger jag dig i min länklista om det är okej för dig?

    SvaraRadera
  2. Så fint att det skapas i psckhuset

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin