onsdag 27 juni 2018

Knätoffsresan del5

Sista dagen och på väg hem...

Men vi kan ju inte bara åka raka spåret utan i stället hälsade vi på lite bekantskaper. Först ut var Frans kompis från Sätergläntan Henke Levay. Vi hälsade på i hans smedja som ligger ett gammalt industriområde där det varit smedjedrift sedan länge.

Vi fick en liten guidad tur i de historiska miljöerna.Allt var sådär galet stort och bara lämnat som att de gått hem mitt i arbetsdagen för ett halvt sekel sedan.

Efter ännu en pizza i någon liten svensk småstad så bar det av mot hällristningarna i Norrköping.
Stora härliga hällristningar mitt ute på en grässlätt.


Efter det åkte vi och hälsade på Anders ( en bekanting till mig från Sätergläntan)på Färgargården i Norrköping och fick en personlig guidning i det historiska färgeriet.Här färgar de bara med historiska redskap och på historiskt sett. De färgar hela sommaren, bara att kolla deras program.


Man eldar under grytorna en trappa ner.


Gamla färgmaterial. Detta är kopparbollar för att skapa grekisk grön.


150 år gammal indigo.


Nästa stopp och det sista på resan blev den lilla staden Söderköping.
Sjukt gullipluttig!Hittade en mäktig klockstapel i trä!Och innan vi åkte vidare hem köpte vi glass på torget och gick och dopade fötterna i Göta kanal.


Snipp snapp snut så var knätoffsresan slut!

8 kommentarer:

 1. Jisses vilken resa! /Anna i Värmland

  SvaraRadera
 2. Det är fint i Ramnäs och han är så himla duktig med järn, bor i närheten. Kul att följa dig och se vad du hittar på o så passar jag på o önskar dig en fin sommar

  SvaraRadera
 3. Tackar för denna läsning å bilder - jettefin resa ni ser ut att ha haft! Många minnen - blir sugen verkligen att fara till Dalarna! Fin fortsatt sommar från Elin i Skellefteå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska resa till Dalarna! 😁

   Radera
 4. Great ... for many comments There are some that I understand and don't understand. บ้านพักหัวหิน พูลวิลล่า But it is another help that makes me think And have more understanding.

  SvaraRadera
 5. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr Akobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från D R Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att du alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  Det här är en del av lösningen som han kan
  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
  2. Återställ hälsa för de sjuka
  2. Ta tillbaka ex kärlek
  3. Stoppa någon från att störa din relation.
  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
  5. Snabbt äktenskapsförslag
  6. Rengör all luck och återställ din lycka till
  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
  9. Rengör dig själv från varje ond spell
  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
  kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, jag blir så glad! Jag läser alla och svarar på dom jag hinner med.

Blog Widget by LinkWithin